Perne si decoratiuni pentru casa ta, de la Traget
 
Decorațiunile ne fac cu certitudine viața mult mai ușoară în ceea ce privește aranjarea unor spații. Când nu știi ce lipsește dintr-un loc, apelezi la poziționarea unei decorațiuni. Fie că este vorba despre o pernă decorativă sau despre un aranjament cu flori, în orice caz le vei găsi locul undeva în încăpere. Descoperă gama largă de perne și decorațiuni pentru casa ta, de la Traget!

Traget dispune, printre altele, de multiple produse în materie de perne decorative. Acestea pot fi amplasat pe podea, pe canapea, pe patul de la dormitor, pe fotolii sau la uși pentru blocare sau pentru protejarea de curent. Poți opta pentru diferite modele în materie de opritoare de ușă, de sezon (sărbătorile de iarnă) sau cu diferite inscripții.

Pernele de decor de pe site au modele și forme diverse, astfel încât să se potrivească oriunde în casa ta. Acestea sunt ideale pentru sufragerii, holuri, dormitoare sau camera copiilor. În funcție de stilul patului unde le poziționezi, pernele pot fi pătrate, în formă de colac de salvare, dreptunghiulare sau în formă de animăluțe. Stilul lor se potrivește perfect în mai multe încăperi, cu diferite tematici elegante, casual, vintage sau moderne.

Produse pentru decorarea oricărei camere

Traget îți oferă, pe lângă pernele decorative, o varietate de alte produse în ceea ce privește decorarea unei încăperi. Poți opta pentru unul dintre stickere, un tapet, un fototapet, decorațiuni textile, tablouri sau autocolante. Acestea fac o treabă minunată în casa ta! Nu mai trebuie să schimbi mobila sau culoarea pereților, pentru că prin ajutorul tapetului și a autocolantului vei putea oferi un aspect schimbat complet camerei respective.

Dacă îți dorești să renovezi și nu știi cu ce să începi, tot pe site-ul traget.ro ai la dispoziție primii pași. Poți alege dintr-o varietate de vopsele și produse chimice, tavane și baghete de polistiren, articole de termosistem, produse de etanșare, parchet laminat și lambriuri, instalații sanitare și termice, scule și accesorii, electrice, tablouri sau produse pentru diferite hobby-uri.


Toate acestea pot transforma orice cameră într-una de vis, dacă folosești produsele potrivite! Alege culori în concordanță cu stilul celui care conviețuiește acolo și cu siguranță nu vei da greș. În plus, după ce ai renovat o cameră sau întreaga casă, poți să comanzi online toate decorațiunile de care ai nevoie.

Protejează încăperile de căldura din timpul verii, cu roletele textile!

Pe site-ul traget.ro ai la dispoziție și o gamă largă de rolete textile și storuri pe care le poți monta la geamurile din casă. Oriunde ar fi geamul respectiv, cu ajutorul unei rolete poți proteja încăperea de razele soarelui, păstrând astfel o temperatură optimă în fiecare zi a verii. În funcție de culoarea aleasă, acestea pot menține o temperatură mai înaltă sau mai scăzută.

În categoria de rolete textile ai posibilitatea de a alege pentru mai multe ferestre, în dimensiuni și culori diferite. Acestea pot fi și un element de decor pentru încăperea respectivă. Alege dimensiunea corectă, apoi comandă online roleta potrivită! Creezi mai multă intimitate în încăperi; dacă locuiești spre exemplu într-un bloc de apartamente la parter locuința ta pare să fie în vizorul oricui și parcă ai dori ceva mai multă intimitate. Iată aici o soluție.

Comandă online

La Traget ai varietate de produse pentru a pune la punct casă sau orice spațiu. Un proiect de bricolaj te pune în mișcare. Nu trebuie să fie ceva complicat, ci cât să schimbi, cu puțin efort, imaginea încăperii. Găsești aici decorațiuni textile, cele care pot fi un ultim touch, dar și produse importante pentru amenajările interioare - parchet și accesorii pentru acesta.

Contact: comenzi@traget.ro
 
 
Newsletter Esential Ele.ro

Articole similare
Coafuri

Problemele parului: ruperea firelor

Coafuri

Vrei par cu volum?

Coafuri

Coafuri ce dezvaluie personalitatea

Coafuri

Ce stil alegi? Parul ondulat

Coafuri

Primavara asta poarta flori in par

Coafuri

Cele mai frumoase coafuri ale momentului

Recomandari
Ce poti sa faci pentru a incepe sa fii pe banii tai ca student
studentie.ro

Ce poti sa faci pentru a incepe sa fii pe banii tai ca student

Cine este și cum arată mama Iulianei Beregoi. A făcut sacrificii mari ca tânără să aibă o carieră de succes
ego.ro

Cine este și cum arată mama Iulianei Beregoi. A făcut sacrificii mari ca tânără să aibă o ...

Impulsiva sau sensibila? Cum sa-ti alegi parfumul potrivit in functie de temperamentul tau
acasa.ro

Impulsiva sau sensibila? Cum sa-ti alegi parfumul potrivit in functie de temperamentul tau...

6 zodii care cheltuiesc prea mulți bani
eva.ro

6 zodii care cheltuiesc prea mulți bani