Mod de preparare: - Foile de lasagna se pun la fiert in apa cu sare, repectand indicatiile de pe pachet, apoi se scurg usor si se pun pe un platou.
- Se toaca ardeii grasi, ceapa verde, ciupercile si se pun la prajit in ulei incins, apoi dupa 7-8 minute se adauga dovleceii feliute subtiri, sare si piper.
-Se adauga dupa 10 minute si sosul de rosii si sosul Marinara, lasandu-se la foc mic, amestecand mereu, pana scade bine sosul.
- Se pregateste un vas de sticla termorezistent, uns cu ulei de masline si se aseaza o foaie de lasagna, apoi peste ea un strat subtire din amestecul din tigaie, sare, piper si condimente, apoi alta foaie de lasagna.
Se continua pana la epuizarea foilor de lasagna iar deasupra se mai toarna putin sos de rosii, branza mozzarella si telemea rase si amestecate, presarate din abundenta, apoi vasul se da la cuptor 10 minute, pana scade zeama.