Brocoli cu sos de branza 
Brocoli cu sos de branza este o garnitura ideala pentru orice friptura din carne. Timp de preparare: rapid Portii: 4 persoane Specific: francez Ingrediente:
4 frunze -- menta
Mod de preparare:
Spalati broccoli in apa rece, apoi desfaceti-l in buchetele.
Puneti apa la fiert, si, cand da in clocot, opriti focul, puneti buchetelele de brocoli pentru 10 minute in apa fiarta si acoperiti vasul.
Intre timp, topiti mascarpone intr-o tigaie si adaugati gorgonzola taiata in cuburi. Amestecati incontinuu pana la omogenizare.
Treceti o parte din branza topita pe un platou si presarati deasupra menta tocata.
Asezati brocoli in centrul platoului, adaugati peste restul de branza topita, apoi stropiti-l cu lamaie.

4 frunze -- menta
Spalati broccoli in apa rece, apoi desfaceti-l in buchetele.
Puneti apa la fiert, si, cand da in clocot, opriti focul, puneti buchetelele de brocoli pentru 10 minute in apa fiarta si acoperiti vasul.
Intre timp, topiti mascarpone intr-o tigaie si adaugati gorgonzola taiata in cuburi. Amestecati incontinuu pana la omogenizare.
Treceti o parte din branza topita pe un platou si presarati deasupra menta tocata.
Asezati brocoli in centrul platoului, adaugati peste restul de branza topita, apoi stropiti-l cu lamaie.
Retete similare

Pizza si blaturi
Aluat pentru rulada aperitiv

Budinca
Lasagna cu parmezan si sos Ragu

Mancare gatita
Ardei umpluti cu cartofi

Gratar
Frigarui cu ficatei

Mancare gatita
Pastrav inabusit

Mancare gatita
Muschi cu sos alb
Recomandari