Aromata carne de miel se combina excelent cu menta proaspata si savoarea hreanului iute.
Timp de preparare: mediu Portii: 4 persoane Specific: romanesc Status: testat
Ingrediente: 2 catei -- usturoi uscat 250 ml -- smantana 4 linguri -- hrean 2 linguri -- menta 2 linguri -- mustar 4 bucati -- carne de miel 0 dupa gust -- sare 0 dupa gust -- piper
Mod de preparare: Se amesteca bine smantana cu hreanul ras si cu menta proaspata.
Usturoiul se zdrobeste si se amesteca bine cu sare si mustarul Dijon, apoi cu aceasta compozitie se ung bine cele 4 picioare de miel.
Frige pe gratar cele 4 picioare de miel pana se rumenesc, apoi aseaza cate unul pe fiecare farfurie si toarna sosul de smantana, hrean si menta peste acesta.
Sfat: Se poate pune si tarhon in sosul demustar cu care se unge mielul pana la frigere.