De ce caruciorul 3 in 1 reprezinta produsul complet si perfect, atat pentru parinti cat si pentru nou-nascut?
 
Cel mai probabil, unul dintre primele produse pe care noii părinți se gândesc să le achiziționeze înainte de nașterea copilului este căruciorul. Acest produs se găsește pe piață în mii de forme, culori și modele, lucru care îi poate încurca pe părinții care vor să facă o alegere corectă. Dacă ar fi să încercăm să venim în ajutorul celor care nu știu încă ce să cumpere, am recomanda cam orice model din seria de cărucioare 3 în 1.

Cărucioarele 3 în 1, alături de cele 2 în 1 sunt printre cele mai căutate și mai vândute cărucioare de pe piață în ultimii ani. Motivul acestor vânzări nu este o popularitate nefondată, ci este dat chiar de beneficiile și avantajele pe care ele le pot aduce atât copiilor cât și părinților acestora. Ce este atât de plăcut la aceste carucioare 3 in 1 aflăm în următoarele rânduri.

Componentele unui cărucior 3 în 1

Ne dăm seama de când vedem numele acestui produs că el este format din mai multe componente, trei la număr. Acestea sunt landoul, scoica auto și partea sport. Ele sunt specifice unor diferite perioade de dezvoltare din viața copilului.

Landoul poate fi montat atât pe cadrul căruciorului, însă poate fi folosit și pe post de pătuț ușor de transportat în interiorul casei, în special în primele săptămâni din viața noului născut. Scoica auto este un înlocuitor parțial al scaunului de mașină, el putând fi folosit atât pe post de scăunel de mașină, dar și pe cadrul căruciorului. Ultima, dar nu cea din urmă, este partea sport, ea fiind cea mai folosită. Ea este potrivită pentru copii până la 3 ani, deci cu un singur produs putem acoperi întreaga perioadă de folosire a căruciorului, fără să ne facem griji că acesta va necesita înlocuire odată cu creșterea copilului.

Cum aleg un produs de calitate și rezistent în timp?


Pentru a ne asigura că aceste carucioare 3 in 1 sunt rezistente în timp, trebuie să ne uităm la materialele din care sunt realizate părțile componente. În primul rând, este important să vedem din ce este confecționat cadrul. Acesta reprezintă susținerea principală, el trebuind să fie în regulă și pentru un copil abia născut, dar și pentru unul ajuns la vârsta de 3 ani. Din acest motiv ne uităm la materiale care au în componența lor aluminiu, el fiind unul dintre cele mai rezistente materiale.

Când vine vorba despre cele 3 componente, materialele sunt variate. Din acest motiv nu putem spune ce tip de material s-ar potrivi în mod general, acest lucru trebuind să fie o alegere personală în funcție de preferințele fiecăruia.

De unde pot achiziționa cărucioare de calitate la prețuri bune?

Dacă așteptați un nou născut și sunteți în căutarea celui mai potrivit cărucior, noi vă putem trimite către site-ul carucioaredecopii.ro. Aici găsiți o gamă extrem de variată de carucioare pentru copii, cărucioare printre care găsiți și numeroase modele de cărucioare 3 în 1. Modelele sunt extrem de variate, prețurile fiind și ele pe măsură, reușind să găsim produse pentru toate gusturile și toate buzunarele. Comanda unui produs de pe acest site poate fi făcută printr-un clasic procedeu de plasare a unei comenzi online, dar în același timp putem să cumpărăm produsele și din showroom-ul din București.

Date de contact:
Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006
Telefon tehnic/ Service: 0760-317-679
E-mail: contact@carucioaredecopii.ro
Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, București
 
 
Newsletter Esential Ele.ro

Articole similare
Frumusete

Pantofi pentru tine, gift-card-uri pentru prieteni si familie!

Frumusete

De ce nu face plaja Loredana Groza. Iata secretul!

Frumusete

Evadeaza in Provence cu noua gama Garnier Ultra Doux Heritage de Provence!

Frumusete

Tratamentul de refacere a buzelor si rictul nasogenian

Frumusete

Parfumuri de vara gurmande, romantice si senzuale

Frumusete

3 tratamente cu lamaie usor de preparat acasa

Recomandari
Vrei sa stii mai mult decat
studentie.ro

Vrei sa stii mai mult decat "good morning" si "how are you"? Aplica la cursuri de engleza!...

Cine este și cum arată mama Iulianei Beregoi. A făcut sacrificii mari ca tânără să aibă o carieră de succes
ego.ro

Cine este și cum arată mama Iulianei Beregoi. A făcut sacrificii mari ca tânără să aibă o ...

6 zodii care cheltuiesc prea mulți bani
eva.ro

6 zodii care cheltuiesc prea mulți bani

Cum sa-ti faci curtea din spate sa arate exceptional
acasa.ro

Cum sa-ti faci curtea din spate sa arate exceptional