Cine va prelua conducerea Primariei Sectorului 5 din Capitala dupa ce Piedone a fost condamnat la inchisoare
 
Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv. Conducerea  interimară a Primăriei Sectorului 5 va fi preluată de Mircea-Horaţiu Nicolaidis. 

Delegarea atribuţiilor către Mircea-Horaţiu Nicolaidis a avut loc pe 2 mai si va fi valabila pentru 6 luni.  Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, în prezent edil al Sectorului 5, a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu tragedia din octombrie 2015 de la clubul Colectiv, în urma căreia au decedat 64 de persoane.

Prima declaratie a lui Cristian Popescu Piedone dupa ce a fost retinut 


In momentul in care si-a aflat sentinta, Piedone a mers singur sa se predea. El a transmis si un mesaj public dupa ce a aflat ca va sta 4 ani la inchisoare. 

"Este crucea pe care Dumnezeu mi-a dat să o port. Am credinţă în continuare în Dumnezeu. Astăzi, prin condamnarea mea, m-aş putea jertfi. Dacă aş putea să înviu cele 64 de victime, nu aş ezita. Sunt alţii care stau ascunşi în spatele paravanelor. Mă duc cu demnitate, onoare şi respect, dacă justiţia a considerat asta.Trăim pe pământ, nu în ceruri. Mai devreme sau mai târziu, desecretizare şi multe alte lucruri vor ieşi la iveală. Voi continua să lupt în continuare.Sunt vinovaţi şi nu sunt eu care să spun cine, dar Cristian Popescu Piedone, astăzi, cu patru ani condamnare cu executare, vă spune încă o dată, domnilor: Aş fi lăsat capul în jos. Nu. Îl ţin şi mai sus.  

Familia mea îmi dă putere. Ei ştiu şi nu ştiu doar ei.  Sunt cei care mi-au spus că nu sunt criminal de serviciu. Avem nevoie de un brand, de ceva să dea breaking news la voi. Piedone, astăzi, este pentru o dezvoltare a României. Să dea Dumnezeu, dar România nu se dezvoltă aşa. Nu vreau să-i jignesc pe părinți. Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să-i ajute Dumnezeu. Legea nu se face plată pe pământ. Se face plată, acolo, în ceruri. Am credinţă în continuare în Dumnezeu.

Mă voi întoarce. Nu voi conteni să lupt. Am postat un mesaj pe Facebook şi nu voi înceta să fiu activ (n.r. pe reţeaua de socializare). Dacă Piedone a tăcut 27 de ani de administraţie locală, Piedone va începe să vorbească", a declarat edilul.Deoarece se consideră nevinovat, Piedone îi îndeamnă pe români să plece din țară."Mai bine slugă în altă țară, decât în genunchi în ţara ta", a adăugat primarul Sectorului 5.
 
 
Newsletter Esential Ele.ro

Articole similare
Bijuterii

Redeschiderea Galeriilor Sabion pe Calea Victoriei, alturi de Gianni Lazzaro

Bijuterii

Primavara Teilor : Mozaic de diamante

Bijuterii

Giulia Nahmany va aparea in show-ul lui Kim Kardashian? Vedeta isi extinde afacerea cu bijuterii la New York!

Bijuterii

Bijuterii din argint si sidef pentru un look rafinat

Bijuterii

Frumusetea pietrelor semipretioase!

Bijuterii

Bijuterii cu diamante, exact asa cum vrei tu!

Recomandari
3 beneficii minunate pe care le aduce gradinaritul
acasa.ro

3 beneficii minunate pe care le aduce gradinaritul

Ce poti sa faci pentru a incepe sa fii pe banii tai ca student
studentie.ro

Ce poti sa faci pentru a incepe sa fii pe banii tai ca student

Ce este bine să ai în buzunar în Noaptea de Înviere. Vei avea noroc tot anul
playtech.ro

Ce este bine să ai în buzunar în Noaptea de Înviere. Vei avea noroc tot anul

Britney Spears revine la vechile obiceiuri, iar fanii sunt îngrijorați: Pozează topless pe Instagram și ține discursuri fără sens
eva.ro

Britney Spears revine la vechile obiceiuri, iar fanii sunt îngrijorați: Pozează topless pe...